TMX 2000 Kft.

Magunkról:

A munkánkat rugalmasság, kreativitás és szakképzettség jellemzi.A forgalmazott termékek értékesítését mellé adott szolgáltatással segítjük, egészítjük ki. Így a vevői problémákra nem csak egy terméket, hanem komplett megoldást tudunk nyújtani.

A két fő profilnál (hidraulika és egyéb tömlok konfekcionálása valamint a PVC, PU, gumi szállító hevederek konfekcionálása) muködik a helyszíni /megrendelo telephelyén történo/ javítás vagy csere.

Megrendelőink igényeinek megfelelően végezzük a munkánkat, ha szükséges helyi biztonságtechnikai vizsgát teszünk, ha szükséges extrém idöpontban végezzük a javítást, a folyamatos termelés nem akadályozva.
A harmadik fo területnél a földmunkagép és emelogép állványok kölcsönzésnél is a vevoi elvárásoknak igyekszünk megfelelni. A gépek kölcsönzése esetén igény szerint Szeged területén belül ingyenes a helyszínre történo kiszállítás és az onnan elszállítás relore egyeztetett idopont alapján.

Ezen gépeknél szakértoi jogosultsággal rendelkezve munkavédelmi gépvizsgálatot is végzünk.

© 2000 - 2016  TMX2000 Kft.  |  Telefon/fax:  +36-62-434-774 |  Mobil:  +36-30-953-1320  |  E-mail:   tmxszeged@gmail.com